Architect Rotterdam

Wanneer wij als architect in Rotterdam of Amsterdam ingeschakeld worden voor het verzorgen van een ontwerp voor nieuwbouw of renovatie, gaan wij niet voor een onze-size-fits-all benadering. De wensen van de opdrachtgever zijn ons uitgangspunt. Met respect voor de omgeving van het bestaande gebouw, of van de toekomstige nieuwbouw, realiseren we een ontwerp dat comfort biedt en met een lage CO2 voetafdruk gerealiseerd kan worden. Zo is het mogelijk om een woning of bedrijfspand gasloos op te leveren of geheel zelfvoorzienend te maken. Met het juiste ontwerp kunnen we er tevens voor zorgen dat de woning zorgt voor extra inkomsten voor energie zie niet zelf wordt gebruikt.

Besparen op kosten met ons als architect

Wij kunnen een mooi ontwerp leveren voor een functionele moderne woning, voorzien van besparende opties wat betreft het gebruik van energie. Hierbij letten we op de duurzaamheid van de gebruikte of voorgestelde materialen en proberen wij altijd mogelijkheden te ontdekken voor het optimaliseren van aanwezige punten bij het transformeren van een bestaand gebouw. Op deze manier besparen we bij een renovatie of verbouwing en starten we niet zomaar met een voorstel voor en volledige nieuwbouw. Uiteraard is ook deze benadering wederom afhankelijk van jouw wensen en vereisten wat betreft het ontwerp. Een volledig gasloos gebouw, een kleine dakopbouw, een extensie aan de bestaande woning of een geheel nieuwe villa laten ontwerpen? Wij verzorgen het graag voor je.

Functioneel comfort in wonen

Als architect in Rotterdam weten wij als geen ander hoe mooi het kan zijn om een bestaand gebouw te vertalen naar de huidige woonwensen en vereisten op het gebied van wooncomfort. Van de vergunningaanvraag voor nieuwbouw of een verbouwing, tot het opstellen van een gedetailleerd ontwerp, wij helpen je graag gedurende het volledige traject. Een gezin met kinderen heeft doorgaans andere functionele woonwensen dan een klein huishouden, bijvoorbeeld met een werkplek aan huis. Duurzaamheid, de persoonlijke wensen van de opdrachtgever, de mogelijkheden om zoveel mogelijk gebruik te maken van de opties van een bestaande bouw en het werken met milieuvriendelijke middelen, zijn onze sterke kanten.

Jouw droomhuis laten realiseren

Neem gerust contact op om samen te kijken naar jouw wensen wat betreft het huis waar jij je voor lange tijd prettig in gaat voelen. Wij werken als architect in Rotterdam, Amsterdam en omstreken en maken graag kennis. Jouw vragen en wensen staan voorop bij iedere stap die we mogelijk samen gaan zetten op de weg naar het huis van jouw dromen.