top of page

Mission Statement

Dit kanaal komt er binnenkort aan!
Schaar.png
Recycling.png

Persoonlijk

We beginnen bij jouw verhaal, je wensen, en je smaak en vertalen dit op creatieve wijze naar een ontwerp met een eigen karakter. Steeds ben jij onderdeel van het ontwerpproces. Zo combineren we jouw wensen met onze expertise en krijg jij een persoonlijk ontwerp.

 

Duurzaam

We helpen je bij het maken van de juiste duurzame keuzes en verwerken deze in het duurzaamheidsplan. Wij bouwen met ecologisch verantwoorde materialen, slimme energiesystemen en stemmen het ontwerp af op weerselementen: de zon voor daglicht en warmte, de wind voor ventilatie en de regen voor wateropvang en -gebruik. Zo krijg jij een toekomstbestendig ontwerp dat met je mee groeit.

Kevin Veenhuizen Architects / Bosvilla Sancta Maria Noordwijk zelfbouw
101 Barn in Spierdijk.jpg
Kevin Veenhuizen Architects / Loft interieur Top_Up Amsterdam

Architect in Rotterdam; ontwerp met oog voor de natuur

Op zoek naar een architect in Rotterdam of Amsterdam, waarbij de aandacht uitgaat naar een duurzaam en persoonlijk ontwerp? Dan is Kevin Veenhuizen Architects de partij voor jou.
 
Wij ontwerpen voor mensen, families, kinderen, vrienden en huisdieren. Wij stellen te allen tijde jouw wensen centraal. Daarnaast biedt elke locatie unieke kansen. Daarom krijg je bij ons geen dertien in een dozijn ontwerp, maar een specifiek design dat aansluit op uw wensen en onze inzichten. Met onze ontwerpmethode sluiten we de kringlopen van het gebouw, van de materialen en de energiesystemen. Een duurzame benadering met een persoonlijke touch. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk ontwerp van een duurzame architect? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

150 ZigZag.jpg
Kevin Veenhuizen Architects / Vlinderdak
Kevin Veenhuizen Architects / M3 Consultancy duurzaam kantoor interieur

Professioneel ontwerp door architect in Rotterdam

Wat kunnen wij je bieden? Kevin Veenhuizen Architects maakt een creatieve vertaling van uw wensen. Hierbij staan open communicatie, helder advies en professionele begeleiding van de eerste schets tot aan de oplevering centraal. Dankzij onze kennis in duurzaam bouwen ben je verzekerd van een ontwerp dat niet alleen aansluit op uw wensen en behoeften, maar ook een positieve bijdrage levert aan het milieu en de leefomgeving.

 

Wij werken met onze vaste, professionele bouwpartners zoals constructeurs, energieadviseurs en aannemers. Een secure technische uitwerking en bouwbegeleiding leiden tot waarborging van de kwaliteit van onze ontwerpen en bouwwerken. Wij zijn werkzaam in heel Nederland, met focus op de Randstad. Van particuliere opdrachtgevers voor nieuwbouw (vrijstaande woning, zelfbouw of een villa) en verbouw (verbouwing, aanbouw, renovatie of dakopbouw) en bedrijven (horeca, kantoorinterieur of publieke functies).

Architect rotterdam
Kevin Veenhuizen Architects / dakopbouw Amsterdam
188 Het Gymlokaal.jpg

Functioneel comfort in wonen

Ieder mens is uniek. Dat betekent dat ook ieder ontwerp uniek is. Voor ons staat architectuur voor wie wij zijn en hoe we ons leven organiseren. Wanneer dit uitgangspunt in acht wordt genomen, ontstaat een enorm potentieel om architectuur te creëren die volledig aansluit op de persoonlijke levensstijl van de persoon in kwestie. Unieke oplossingen stellen de gebruiker volledig centraal, om zo functionele wensen te vertalen naar  inspirerende architectuur. Een gezin met kinderen heeft doorgaans andere functionele woonwensen dan een kunstenaar, bijvoorbeeld met een werkplek aan huis. Het is ons doel om uw persoonlijke wensen te combineren met duurzame keuzes, zoals het inzetten van slimme energiesystemen en een ontwerp dat afgestemd is op de verschillende weerselementen. Als duurzame architect hebben we hier veel ervaring in.
 
Wij ontwerpen gebouwen met lage energiekosten. Het winnen van hernieuwbare, natuurlijke energie maakt van een woning een kleine energiecentrale. Onze hybride systemen genereren voldoende energie om zelfvoorzienend te worden. Wanneer de energieproductie hoger is dan het verbruik, zou deze zelfs een bron van inkomen kunnen worden.

Jouw droomhuis laten realiseren

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om gezamenlijk te kijken naar uw wensen en voorkeuren met betrekking tot uw ideale woning. Nadat je jouw wensen op tafel heeft gelegd, combineren wij deze met onze expertise op het gebied van architectonisch ontwerp en duurzame keuzes. Op deze manier zullen we gegarandeerd tot een prachtig eindresultaat komen. Ons uiteindelijke doel is het creëren van een ontwerp dat in harmonie is met de natuur en tegelijkertijd volledig aansluit op uw levensstijl. Wij zijn met name werkzaam als architect in Amsterdam, Rotterdam en de gehele randstad. Ook in andere gebieden in Nederland kan je ons inschakelen.

bottom of page