Parklandschaft Pavilions

Type

Prijsvraag

 

Jaar

2019

 

Locatie

Sankt Margrethen

Zwitserland

 

Programma

Entree

Strandbad

Camping facaliteiten

Restaurant

Oppervlak

1.052 m2 - bouwvlak

2.868 m2 - landschap

Maquette

1:500

Opdrachtgever

Gemeinde St. Margrethen

Team KVa en samenwerking

Kevin Veenhuizen

Guillaume Pfefferle

Unknown Architects

Studio Blad (landschap)

 

Concept (ENG)

The design follows the contours of the natural surroundings, emphasising its remarkable character. Four pavilions blend into the green landscape with its beautiful mature trees. A staggered integration allows for diagonal lines of sight in-between the buildings. In this way we let nature prevail above the built environment. With this spatial arrangement we create different fields with different functions. We chose to design pavilions because of their openness. They are inviting to human and nature. The rational, repetitive structure of the pavilions allows for a quick, efficient and economic construction. 

Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / render
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / plattegrond
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / maquette
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / duurzaamheid diagram
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / maquette
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / aanzicht
Kevin Veenhuizen Architects / Strandbad / maquette