Garage

Type

Residential new construction and renovation

 

Year

2017 (preliminary design)

 

Location

Amsterdam

The Netherlands

 

Program

Apartment and studio's

Area

669 m2

Client

CPO (collective build)

Team KVa

Kevin Veenhuizen

Elizabeth Lenny

Brief

The challenge with this project was to bring daylight into the space, considering that the adjacent buildings limit the possibilities of adding windows. This project is commissioned as a CPO (collective build).

Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / bestaand
Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / kavel
Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / maquette
Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / indeling appartementen
Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / maquette
Kevin Veenhuizen Architects / CPO autogarage Amsterdam / bouwblok