Ensuite

Type

Residential renovation

 

Year

2016-2017 (completed)

 

Location

Amsterdam

The Netherlands

 

Program

Complete renovation: living, kitchen, dining, bedroom, bathroom

Area

108 m2

 

Client

Private

 

Photos

MWA Hart Nibbrig

Brief

The brief for the design was to create better living spaces and an extra bedroom within the family house. After trying several layout possibilities with extensions - both on top of the roof and in the garden - the design approach became clear: we could adapt the existing structure and find internal solutions that create better spaces for the family.

‘’A number of smart interventions have met our desire to create better living spaces and an extra bedroom. As a result, an extension or roof extension was not necessary'’ -  Client

Before renovation

After renovation

Before renovation

After renovation