Parklandschaft Pavilions

Type

Competition

 

Year

2019

 

Location

Sankt Margrethen

Switzerland

 

Program

Entrance

Strandbad

Camping facilities

Restaurant

Area

1.052 m2 - build pavilions

2.868 m2 - park landscape

Model

1:500

Client

Gemeinde St. Margrethen

Collaboration

Unknown Architects

Studio Blad (landscape)

 

Concept

The design follows the contours of the natural surroundings, emphasising its remarkable character. Four pavilions blend into the green landscape with its beautiful mature trees. A staggered integration allows for diagonal lines of sight in-between the buildings. In this way we let nature prevail above the built environment. With this spatial arrangement we create different fields with different functions. We chose to design pavilions because of their openness. They are inviting to human and nature. The rational, repetitive structure of the pavilions allows for a quick, efficient and economic construction.